Linda Hägglund

Ledamot

Mitt djurintresse har jag haft sedan barnsben, men det var inte förrän jag köpte min hund Lucifer 2013 som hundintresset tog över största delen av min fritid. Vi har provat en hel del olika sporter tillsammans men fastnat lite extra för nosework.

Men det finns även andra saker jag brinner för, människor till exempel. Jag är utbildad skötare och jobbar inom socialpsykiatrin sedan 2016.

Jag skulle vilja påstå att jag har ordning på saker och gillar nya utmaningar, därför ville jag också bli styrelsemedlem hos UNWK. Att få vara med och driva klubben framåt är något jag ser fram emot under 2018.

Sara Edgren

Ledamot

Optimist som alltid haft ett enormt djurintresse. Detta tar upp större delen av mitt liv, både på jobbet och hemma. Jag driver hunddagis och har en gård med diverse olika djur. Jag är en påhittig person som gillar när det händer saker, jag skulle inte kunna tänka mig att ha tråkigt allt för långa stunder.

Jag utbildade mig till noseworkinstruktör för några år sedan och efter det har intresset för sporten bara växt! Jag tränar och tävlar tillsammans med mina tre hundar som är två franska bulldoggar och en labrador. Labradoren tränas även i fågelhundsjakt.

Jag har även utbildningar inom hundmassage, besökshund, vardagslydnad, klicker och djurvårdare.

 

 

Annette Westerlund

Ekonomiansvarig

Jag har en fransk bulldogg som heter Frasse, vi gick kurs i nosework för några år sedan och har sedan dess tränat och tävlat lite grann. Annars tycker vi om att mysa i soffan eller vara ute i skogen. 

Det ska bli kul att vara en del av styrelsen i UNWK och få chans att påverka klubben och träffa massa hundar och ägare som har fastnat för nosework och anndra hundsporter. På fritiden tycker jag om att träffa mitt barnbarn.

 

Fanny Flood

Ordförande

Har bordercollien Holley på 7 år som tränas och tävlas i nosework, rallylydnad, htm och lydnad. Nyligen så flyttade bordercollievalpen Birk in hos mig som jag har stora planer för inom vallning, lydnad och nosework.

Jag har ett brinnande intresse för nosework och hoppas på att kunna få fler människor att få upp ögonen för den underbara sporten!

Är instruktör och doftprovsdomare hos UNWK. När jag inte är aktiv inom UNWK så jobbar jag på Hunderbart dagis och pensionat.

Linn Gustafsson

Ledamot

Jag är uppvuxen på en gård med en massa djur omkring mig; hästar, katter, kaniner, kossor och hundar. Jag gick kurser med min hund som barn och tyckte det var väldigt roligt. Men det blev inget tävlandet.

Som vuxen har jag utbildat mig till beteendevetare och jobbar nu som behandlare på ett HVB-hem med barn och ungdomar samt deras familjer. Efter examen växte saknaden efter att ha hund igen. Nu har jag mina två april-skämt (Staffordshire bullterrier), min brindle-tik Theia som föddes i april 2015 och min röda kille Hector som föddes i april 2017! Med dem tränar jag framförallt lydnad och nosework och jag har vågat ge mig ut på tävlingsbanorna nu! Theia gjorde sitt doftprov förra året och Hector ska få göra det nu under våren så han också kan få tävla sen. Nosework är en sådan fantastiskt rolig träningsform och sport och har man fryslortar som jag är det en ovärderlig aktivering för dagar när vi kanske inte kan vara ute så mycket!

Jag ser mycket fram emot att få sitta i styrelsen för UNWK det här året och hoppas att vi kan locka många fler att testa och träna Nosework med sina hundar!